Connor 8 månader!

Idag blir Connor 8 månader! Först var vi till BVC för kontroll. Allt såg jättebra ut! Det såg roligt ut när "vår" sköterska gjorde hörseltestet. Hon stod bakom mig. Connor satt i mitt knä och så skakade hon en liten skallra bredvid hans öra och ryckte sen bort den. Connor vände sig snabbt om och tittade. Likadant på andra sidan. Samma procedur upprepades och han vände sig om och tittade alla gånger. Vad han måste ha undrat!

När vi kommit hem var han så trött att han sov 2 timmar. Sedan grattade vi honom med present (från Lekmer.se) innan Robin var tvungen att gå till jobbet. Både han och katterna blev jätteförtjusta i presenten! Efter att ha lekt en stund blev det mer lek, fast nere i lekparken med Mirja och hennes barn. Connor gjorde en ansiktsdykning ner i sandlådan då han skulle försöka krypa (en sak som han inte kan än). Men det gick bra, han blev bara lite sandig i ansiktet.

Under kvällen lekte Connor mer med presenten, badade och så satt vi bara och tôlade. Han fick ett skrattanfall då jag gjorde grimaser till honom. Åh, vad jag älskar barnskratt! Sådana där pärlande bebisskratt, de är så härliga!

Presenten var en bolldrake. Drakens ryggsköldar är prassliga och på sidorna finns speglar och olika tyger. I svansen sitter en skallra.


Inuti draken är det fullt av bollar. På bilden är bara hälften med dock. Det var dessa som katterna älskade!

Kommentarer:

1 Petra:

Vilken rolig drake, vart har ni hittat den?

Grattis till Connor på 8 månaders dagen! Inte länge kvar till han är 1 år och springer som en vilde fram och tillbaka (eller det kanske bara är min som håller på så :P)

2 Fia:

Vilken rolig!

Kommentera här: