Mârtenshelgen

Under helgen har det alltså varit Arvikamârten. En av höjdpunkterna under hösten, tycker jag.

Det började med fest hos syrran på fredag. Jag och Connor var där i en timme ungefär och sedan mötte vi upp med Robin och Thea på tivolit. Spelade lite spel och vann en smurf till lillen.

På lördagen var det själva marknadsdagen och vi gick runt i cirka 2 timmar på den. Var väldigt trångt och mycket folk! Trängre än vad jag varit med om tidigare. Besöksrekord eller? Hittade en del saker som jag köpte, men lyckades ändå hålla mig en bit under min tillåtna budget. Efter shoppingen var vi bjudna på kålsoppa på tre olika ställen. Tyvärr kunde vi inte gå på alla tre så vi gick till den som bjudit först. Det var gott! I kålsoppan måste det förstås finnas korv och frikadeller, det är pricken över i:et. Sedan blev det tivoli och lite fler vinster.

På söndagen fick vi besök av Anna och Peter. Det var riktigt kul! De ska ha barn i december och vi är riktigt nyfikna på vad det blir för person. Söndag eftermiddag var vi till syrran som fyllde år. Hon fick presentkort på Charlottenbergs köpcentrum och dvd-filmen Rabbi Jacob av oss. När vi gick hemåt så tog vi vägen förbi hos Lisa och Adam för att lämna över present till Lisa som också fyllt år. Efter en sådan hektisk helg var det skönt att bara slappa framför tv:n under kvällen.


Connor fick ballong...


...och ett tåg.


Av sin moster fick han en mjukis som hon vunnit.


Saker som jag vann åt Connor. Jag är lite smått beroende av gripklospelen...hehe...


Det blev en vinst på söndagen också.

Kommentera här: