Tripp till Charlottenberg

Idag åkte jag, Robin, Connor och syrran till Charlottenberg på jakt efter färg till Connors rum. Vi hade kommit överens om färgen Elegance som finns på Rusta så det blev tre hinkar av den. Vi passade även på att skaffa rollers, penslar, sandpapper och maskeringstejp. Apropå maskeringstejp. Jag har använt det ordet men fått höra att det var fel och att det heter markeringstejp. Men så stod det maskeringstejp på tejpen...hmmm...

Sedan blev det en sväng in på köpcentrat där jag äntligen fick tag på white board pennor. Hittade även något på Panduro som jag ska önska mig i julklapp. Photopearls heter det och det innebär att man gör pärlplattor av foton. Tänkte att det vore gulligt att ha med Connor på. Var även in på ÖoB, men måste säga att det verkligen inte var gjort för barnvagn där inne. Jag har aldrig tänkt på det tidigare. Nu har jag mer förståelse för folk med barnvagn, rullator eller rullstol. Det är verkligen inte lätt att ta sig överallt.


Nu är allt fixat så nu ska man bara få till tid och ork till att genomföra projekt barnrum.


Tvålfat från Luckyduck, white board pennor från Panduro, reflex Fem myror är fler än fyra elefanter (sitter nu på bilbarnstolen) och Baby on board-kanin från Babyproffsen.


Sött julklappspapper för bara 9.90 kronor/styck på Rusta.


Robin fick en tidig fars dags-present. Chokladen som är ditlagd som jämförelse är en vanlig 200 gram.

Kommentarer:

1 Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa:

Ja man blir helt varm i hela kroppen, lipar och löjlar sig hehe.

Va? Jag trodde det hette maskeringtejp :)

2 Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa:

hehe du får stå på dig nästa gång :)

Choklaaaad förresten. En sån skulle man ha :)

3 Maol:

Kärt barn har många namn. :P

Mmmmmm pms-godis....

4 Ida:

Vad duktig Connor är som köpt present till pappa!



Det heter markeringstejp. ;)

5 Georg Hendrix:

Vad innehåller egentligen en såndär stor Choklad? Är det mängder av mindre ? Om det är en i riktig storlek blir den inte svår att äta? :P

6 Malin:

Ja, maskeringstejp är rätt! Det säger alla målare på tv, lärare på bildestet, konstnärer och min mamma. Om mamma säger så är det så! ;)

7 Malin:

Markeringstejp finns också, men det är nåt annat. :)

8 Martina:

Me too, I wish I knew swedish! Your blog looks so interesting but I can't understand a single word!! :( I just can imagine this post's about your little child, isn't it?

Kommentera här: