Present från Vi Föräldrar

Bra koll tidningar och klubbar har på att man fått barn. Sedan Connor kom har vi fått en hel del reklam och erbjudanden. Jag har inget emot det eftersom jag gillar att läsa tidningar. Lite extra kul är det när man får en liten prova-på-present. Dock är jag inte så förtjust i att en del ringer till en med erbjudanden...


Detta kom med posten häromdagen med testexempel av tvättservetter.

Kommentarer:

1 Lina:

Det var en fröjd att träffa Michael Biehn, men jag var helt i drömmarnas värld så jag sa typ bara hej och frågade om jag fick ta en bild, en bild som blev kass BTW.



Tycker dock lite synd om dig som inte kan åka dit i år heller, vi får gråta en skvätt tillsammans och bli avis på alla de som kan ta sig dit.

2 Mirja:

Det där fick vi med. :) Kul med gratisprover :)

3 Linda:

I början av min graviditet så läste jag väldigt mkt på nätet, och hade tillomed en bm som sa att jag hade missfall på gång. för jag hade så ont i magen redan i v.6-7 typ. Men så med tiden har jag fått lära mig att inte lyssna på Hur andra haft det under sina graviditeter. Vi är olika som individer och likaså allas graviditeter är helt olika. Även om jag skulle få 5 barn så garanterar jag att de 5 olika förlossningarna blir Helt olika :) ..och likaså graviditeterna också! :D :D Man kan inte jämföra tyvärr!



Men tack för Rådet eller ja, vad man ska säga. Vill inte låta elak eller så när jag skriver vad jag tycker om när folk skriver saker till mig! Jag försöker koncentrera mig rätt väl på att det snart är Dags för min del. Det är en stor dag, det är mycket att ta in. Det är en viktig dag i mitt liv :-) Jag är så jävla nervös!!!! hehe..

4 New York:

sv: absolut! men kul att många har uppmärksammat den i min blogg :)

5 New York:

åh du hade svarat på skräckfilmer med! :D

Sv: jag har faktiskt inte sett paranormal activity men jag funderar på att fixa hem den.. är den bra?

antar att den är lika övertygande som blair witch project?



Har faktiskt inte sett The thing.. har lite svårt med så gamla filmer, vissa är bra men vissa är helt enkelt inte trovärdiga... :p

Kommentera här: