Mina svärd

Mitt tidigare inlägg om Methos och att jag har en replika av det svärd som han använder fick mig att bli sugen på ett inlägg om min svärdsamling. Svärden är endast prydnad och är alltså inte slipade. Vad samlar du på?
 


Claymore. Replika av svärdet som karaktären William Wallace använder i filmen Braveheart. Tartantyget är i Wallace-klanens färger.


Ivanhoe. Replika av svärdet som karaktären Methos använder i Highlander-serien komplett med skådespelaren Peter Wingfields autograf. Numrerat samlarsvärd.


Richard Lionheart-dolk med skydd.


Två knivar på snygg träplatta.


Devil-svärd på snygg träplatta. Gillar färgen på plattan.


Har till och med en brevöppnare i form av ett svärd. Ett Sagan om ringen-svärd för att vara exakt.

Kommentarer:

1 Georg Hendrix:

Jag tycker det är bra att killar är blekfisar där ;)



cool samling, samlar lite halvt på kortlekar men annars inget. Jag samlade på för mycket som liten och fick nog av samlande då :P



"Invasion of the Body snatchers" ska jag nog spana in vid tillfälle! men en med Donald Sutherland jag kan rekommendera är "Space Cowboys" gjord av/med Clintan :-)

2 Rebeccas corner:

Vilken kul samling!



Fuskpälsar i regn är ungefär som när ett gossedjur blir blött. Funkar nog samma som med äkta päls, dom blir helt enkelt riktigt fula :)

3 Helena:

Vad fräckt att samla på svärd -jag har nog aldrig hört talas om någon som samlar på sådant tidigare! Själv samlar jag "bara" på vykort...

4 Martina:

Cool!!! Why so many swords? (I can only understand images -__-°)

Kommentera här: