Julkort och shopping till Connor

Idag kom de personliga julkorten som vi beställt från Fujidirekt. Väldigt snabb leverans för vi beställde dem för 2 dagar sedan. De blev otroligt bra! Kan inte visa dem här i bloggen eftersom en del av er som läser kommer få ett på posten och då vill jag inte förstöra genom att förhandsvisa. Rekommenderar verkligen Fujidirekt för personliga julkort! Bra priser, snygga kort och (som jag redan nämnt) väldigt snabb leverans!

Nu på eftermiddagen var jag och Connor på stan. Första turen ute med vagnen sedan det snöade. Den får klart godkänt av mig. Den var lite tung där det var spårigt i snön, men inte alls så farligt som jag trodde. Med tanke på att hjulen ändå är rätt så små så hade jag föreställt mig värre.

Jag köpte en jacka till Connor. Lite för stor än så länge kanske (storlek 62 och Connor har 56), men det var den minsta som fanns i den modellen. Jag gillar att huvan går att ta av och så var färgerna fina. Connor brukar ha jacka när han ligger i vagnen eftersom det blivit lite väl svettigt med overall då han ligger under en tjock filt. Jackan han hade började bli lite väl tunn, men nu är det fixat som sagt.


Praktisk och varm jacka som dessutom ser bra ut.

Kommentarer:

1 Maol:

Gosig ^_^

2 Maol:

Det kommer bli intressant att se kortet. ^_^

Likaså du kommer tycka detsamma om mitt personliga julkort.

3 simone:

vad sött :D

4 Anna:

Fin :)

Kommentera här: