God mat och bloggkväll

Igår var vi hela lilla familjen till Kimmi och hennes familj. Där bjöds det på jättegod mat och underbart sliskigt god dessert. Det var kul att sitta och prata! Sedan blev det lite bloggdesignande för Kimmi och mig medan papporna fick sitta med barnen. Elina kan krypa så hon kom allt krypande till Kimmi efter en stund. Sötis! Connor är hittills kvar där man sätter eller lägger honom.

När vi kom hem blev det nattinatt för Connor och så spelade jag och Robin lite Mario Kart Wii online mot Mirja och hennes kille. Det var skoj! Jag förstår inte hur de alla kan spela med Wii-ratten, jag är impad. När jag spelar med den så är det "tjo och hejdå" för jag kör utanför banan direkt. Efter det kunde jag inte låta bli att sätta mig och göra en bloggdesign som jag ska föreslå för Kimmi. Det är alltid lättare att göra saker på sin egen dator där man kan programmen och vet var allt finns.


Den goda desserten och årets första julmust!

Kommentarer:

1 Mirja:

Det var kul att spela lite, vi kunde inte spela så länge igår för vi skulle kolla en sak på TV som vi följer men vi får spela lite mer en annan dag :)

Kommentera här: