Dag 6: Min dag

Klockan 4 på morgonen var jag och Connor uppe eftersom han ville äta. När jag bytt blöja på honom stod vi och kollade i fönstret på tidningsbudet som kom med morgontidningen. Sedan lade vi oss och sov igen.

Jag fick extra sovmorgon sen eftersom Robin började jobba sent. Han är morgonpigg så han gick upp med Connor. Connor ville inte upp förrän 8.30 så det kan verka löjligt, men jag är extremt morgonslö. Låg alltså och sträckte ut mina ömma och stela muskler och småsnoozade lite.

När jag kommit upp satt jag, Robin och Connor och pratade lite tills Robin gick till jobbet. Då var det matdags. Strax efter det kom Connors mormor. Då kunde jag passa på att kila till affären för skinkan var slut. Skönt att inte behöva dra med Connor ut för det var väldigt kallt och blåste. Passade på att köpa julfrimärken till utlandet också (5 julkort till utlandet i år. 2 till Australien, 2 till Italien och 1 till USA). Var väldigt mycket folk i affären idag. Nåt speciellt?

När jag kom hem så hade Connors moster kommit så vi fikade. Sedan gick hon vidare till en annan fika. När Connor nattats för kvällen åkte hans mormor hem. Det är kul när hon är här för vi sitter och pratar om allt möjligt då och så tôlar vi förstås med Connor! Connor lyckades förresten spy ner både sig själv och sin mormor när han ätit kvällsmålet.

Efter att hon åkt har jag suttit här vid datorn och bland annat svarat på ett intressant mail från en kvinna som driver en blogg som jag följer. De som säger att datorn är fördummande vet nog inte riktigt vad de pratar om. Det beror väl på vad man gör anser jag. För mig personligen har det varit och är berikande. När man får kontakt med folk, som exempelvis denna kvinna, och får ta del av deras tankar och åsikter... Med risk för att låta fjantig så är det berörande på något vis.


Yatzy sover just nu i sin egenbyggda "koja" (ja, hon lade sig på kudden och drog filten halvt över sig...skum katt) och Tetris sitter i knäet på mig och spinner.

Kommentarer:

1 anna f:

det verkar som ni haft en riktig mysdag! ^^ härligt!

2 Bella:

Naaaw, söt katt.



Kan gissa på att befolkning i butiken var pga lön :)

Kommentera här: