Dag 1: Presentera mig själv

Jag är en värmländsk tjej på 30 år som pysslat med internet sedan 1994. Bor i en trea med min sambo, min son, två katter och en kanin. Blev mamma till Connor den 19 augusti i år och det var en stor händelse för mig. Studerar turism på halvtid distans på Karlstad Universitet och är riktigt kunskapstörstig. Är jag intresserad av ett ämne så slukar jag allt om det. Men tyvärr har något hänt med mitt minne efter att jag fött Connor. Mitt minne var tidigare på gränsen till fotografiskt, men nu verkar allt vara i en enda röra och jag kan ibland få totalt hjärnsläpp.

Jag är intresserad av filmer, tv-serier, genus, musik, böcker, pyssel och plock, resor, tv-spel, djur och så mycket mer. Det är därför min blogg handlar om lite allt möjligt. Jag kan absolut inte välja bort någon del av det jag är intresserad av. I perioder kan det förekomma mer av en viss sort, men det byts ofta ut senare mot något annat. Något som dock alltid finns där är Queen, mitt favoritband sedan jag var 9 år gammal. 

Jag avskyr lögner, skitsnack bakom ryggen på folk, när någon bryter ett löfte, att ha ostädat, tidiga morgnar och självklart alla människor som skadar folk på ett eller annat vis.

Min fibromyalgi har format mitt liv till stor del. Jag började få symptom i 11-12-årsåldern och att ha ont varje dag kan vara rejält frustrerande. Att aldrig känna sig utvilad likaså. Jag undrar ibland över hur det skulle kännas att vara "normal", men får ändå tänka som så att om jag inte haft fibron så hade jag inte träffat Robin och då hade jag inte haft Connor nu och så vidare.

Att kortfattat beskriva sig själv är inte det lättaste...Det finns säkert delar jag inte fått med, men det får räcka här.


Inte att glömma. Är riktig Skottlandsfantast också, något som denna bild symboliserar väl. Ser verkligen überlycklig ut på den. Tagen i Urquhart Castle vid Loch Ness strand utanför Drumnadrochit i Skottland 2007.

Kommentarer:

1 Lina:

Är det inte jobbigt att ta hand om ett barn när man har fibromyalgi? Tänker bara på den trötthet jag har på grund av min diabetes och du är dessutom ständig värk.

2 Bella:

Allt som drabbat en och allt man gått igenom har gjort en till vad man är idag.

Vissa saker vill man förtränga, men, alla händelser är en del av pusslet!

Bra att du ser nåt positivt i fibron, det gör dig stark!

Kram!

Kommentera här: