Yatzy har invigt kärran

Jag fick en barnkärra i födelsedagspresent. Var tvungen att sätta ihop den för att se hur den såg ut och jag gillar den verkligen. Lättkörd! Nog passar den sambon också som gillar Disney. Yatzy invigde den frivilligt åt oss.



"Ni ska ju skjutsa på MIG."

Kommentarer:

1 Den där Elin:

jaadu, och det blir värre när du fått din lilla plutt. Oron finns där jämt, men som sagt, det är ju bara vid tillfällen och då man läser om hemskheter som händer som oron r starkare än gjädjen. Glädjen att ha sin lilla vid liv =)

2 Bella:

Haha, Yatzy åker snålskjuts!

3 DG:

Grattis till vagnen, har en likadan fast man kan använda den som liggvagn, vill du köpa den?

Du får den för 300 kr!

Annars så förstår jag hur du tänker med barnkläder jag önskar bara att min fru tänkte så, hon är mer killar blått, tjejer rosa :P

4 Kristin:

Ja det är mysigt med sparkar hehe :)

jo vi hade ju också tänkt att vi ville att könet skulle bli en överraskning men nu kunde vi inte hålla oss det sista och vi ångrar inte att vi frågade. känns inte som om man blir snuvad på något faktiskt. jag är mest nyfiken på hur han kommer se ut och vilken personlighet han får :) vi har tänkt att han ska heta Vide. hade det blivit en tjej skulle hon heta Aurora. Vad har ni för namn?

kram

5 saadet:

ja eller hur. Barnet har juh inga bröst juh



Jag har även skrivit ett inlägg om sasism på min blogg. Vad tycker du om de?

6 Kristin:

tack :) era namn var ju också jättefina :) blir spännande att se vad det blir sen hihi :)

7 Maol:

Jag läste den precis.

Folk tar för givet att ungar måste vara på dagis. Dagis är bra för föräldrar som jobbar heltid. Men är man hemma så är det ganska onödigt att skicka iväg ungarna. Dagis kostar en massa också. Andra barn kan man ju träffa i lekparken.

8 Tess:

Svar Maol: Precis vad jag säger. Barn kan man träffa på andra ställen än dagis. Varför finns inte dagmammor kvar....? Om någon annan läser kommentarerna och undrar vad vi skriver om, kolla: http://annakaagaardkristensen.blogg.se/2010/may/ga-pa-dagis-bor-man-annars-dor-man.html

9 cammie:

från jysk eller hur? =) Jag har en kärra, inte den du har men en annan modell och en babysitter med samma disneymärke =)

Kommentera här: