Söt igelkott och besök hos barnmorska

På vägen ner till barnmorskan idag så nös det plötsligt till i buskarna längs vägen. Jag stannar för att titta och ser en jättesöt igelkott. Jag sa till honom/henne: "Så typiskt. Första gången jag inte har min riktiga kamera med mig och DÅ är DU här och är söt." Om någon hörde mig måste de väl ha undrat. Tog ett kort med mobilen i alla fall.

Besöket hos barnmorskan gick bra. Jag ligger på den lägre kurvan för magtillväxt, vilket inte var så förvånande. Men jag har inte onormalt liten mage i alla fall. Hjärtljudet var tydligt och bra (155). Blodtrycket hade sjunkit ganska rejält, men det var också normalt och mycket bättre än att ha högt. Det blev väldigt livat i magen när vi skulle mäta hjärtljud. Det snurrade och snurrade så magen gick i vågor. En riktig busunge! Passade på att nämna min ovanligt spända bäckenbotten också (p.g.a. fibron). Känns skönt att veta att det står i journalen så att personal på förlossningen förstår att jag inte kan slappna av och att jag kanske behöver lokalbedövning eller att det kan bli aktuellt med kejsarsnitt. Blev bara ett rör blod på provtagningen. Min kommentar: "Var det allt?" Har blivit van vid att de ska ha mellan 4-5 rör.

Nu ska jag försöka göra något åt min intensiva nackvärk så att jag kanske slipper undan huvudvärken som jag känner börjar komma.


Ser ni söta igelkotten i mitten av bilden? Så typiskt att jag inte hade riktiga kameran med.

Kommentarer:

1 pelle:

Spännande, spännande! Och du, inte länge kvar att graviditeten nu, de där knappa hundra dagarna kommer gå skitfort :D

2 Bella:

Bra att de är förberedda så du inte ska behöva förklara när det är dags!

Kommentera här: