Sex and the city 2 - event

Igår var det då dags för Sex and the city 2 här i stan. När vi kom till bion möttes vi av röda mattan och väl inne blev vi serverade champagne eller cider. Det blev en cider för mig eftersom det bara var 0,25%-ig sådan. Efter lite mingel var det dags för modevisning och vi bjöds även på lite street dance av tre duktiga tjejer. Då en kort paus förflutit var det filmvisning.

Spoilers kan förekomma! Jag tyckte filmen kändes ytlig och att man lade ner för mycket tid på att visa upp tjejerna i olika snygga kläder i olika snygga miljöer. För mycket yta och för lite innehåll helt enkelt. I och med första filmen så var jag i alla fall beredd på det denna gång. Saknar serien, där det handlade mer om relationer och faktiskt kunde bli riktigt tänkvärt ibland. I filmen kändes även de olika historierna väldigt löst sammanknutna på något vis. Dock så var historien med Charlotte's "nanny" lite roande. "I can't lose my nanny!"


Försökte piffa till mig lite trots förkylning.


Mina skor gillades av fler än mig.


Snygg bil fanns på plats vid bion.


Inomhus skålade vi.

Kommentarer:

1 Bella:

Fin du va :D

2 Ally:

längtar, vill också se!

3 Sandra Johansson:

Ja, eller hur! Alla borde skriva på så att unga tjejer inte behöver känna sig tvingade att bli slavar under vågen. Hoppas att du får en bra dag! :)

4 KONSTÅKNINGSBLOGGEN:

:D

5 Malin:

Du ser ut som en ballerina! :)

Kommentera här: