Namninsamling mot könsspecifierade barnkläder

Jag har skrivit under denna insamling och vill nu tipsa alla om att göra det. Barn är fria individer och förtjänar att vara detta! Vi ska inte begränsa dem då det gäller färger och leksaker.

Nedan finns några exempel på hur jag klädde mig under uppväxten. Alla möjliga färger! Som jag tycker det ska vara. (Om korten är i lite dålig kvalité så är det för att jag tagit kort på gamla "vanliga" kort med digitalkameran.)

    

Tillägg: Fick ett inlägg angående om att jag ska börja ha mer färger än lila på mig som vuxen så jag inte "påverkar mitt barn". Lila är favoritfärgen för mig, men jag har ofta andra färger på mig. Som ni ser i headern till exempel så har jag lila på en bild av tre. Nu syns jag inte så väl på första bilden, men det är jag med klarblå jacka i alla fall. De bilder jag lägger upp i bloggen är ofta uppklädda bilder eftersom jag ofta skriver om saker som inte hör vardagen till, som till exempel fester och kalas. När jag går på fest och vill vara fin så blir det ofta lila. På vardagen blir det alla möjliga färger. Vardagar inträffar oftare än festdagar, så därav kan man dra slutsatsen att min färgkomposition är jämnt utbredd (med undantaget att jag numera inte äger något rosa). Så mitt budskap till den anonyma skribenten är: om du inte vet alla fakta så kan du faktiskt inte uttala dig.