Årets Ullaredsresa

I år var vi fler än vi brukar. 7 stycken var vi (jag, syrran, våra föräldrar, vår moster och släktingen Bo med sambo Siv) som tog avfärd från Arvika mot Ullared. Vi tog en lite längre väg ner över Orust och Tjörn, den sceniska vägen kan man säga. Vädret var jättefint så vi kunde njuta rejält av utsikten längs den vägen. När vi kom fram till Ullared så blev det in på Gekås för shopping (inlägg om fynden jag gjorde där kommer senare). Lagom med folk så 2 timmar tog det så var vi klara för dagen.

På kvällen blev det grillfest. Jag hade köpt grillspett och tzatziki på ICA i Ullared. Mums! När jag ätit blev det värsta livet på bebisen så pappa och syrran fick känna sparkar för första gången. Sparkarna syntes även rätt tydligt. Jag tycker fortfarande det är overkligt.

Nästa dag var vi alla uppe tidigt. Det blev en sväng till på Gekås, men denna dag köpte jag bara två saker till. Sedan åkte vi till Göteborg där vi hälsade på hos min kusin med fru. De bjöd på jättegod smörgåstårta med väldigt mycket färska räkor. Vilken skillnad på färska och inlagda kan jag säga! Allra sist på dagen blev det en tur in på Bloms utanför Mellerud. Där köpte jag ett par billiga snygga skor som jag tänkte ha på mig när jag och syrran ska se Sex and the city 2 på bio på fredag. Hoppas bara min förkylning har blivit bättre vid det laget. Är inte så pigg annars heller, så en förkylning som topp på det är inte så trevligt.


Utsikt vid Orust på västkusten.


Mitt och syrrans rum i stugan på Gekås camping.


Köket/vardagsrummet i stugan.


4 sovrum med vardera 2 sängar var det i stugan. 2 badrum, båda med dusch, stor uteplats och stort kök/vardagsrum.


Shopping!


Grillfest!


Smörgåstårtan min kusin med fru bjöd på. Härlig!

Kommentarer:

1 Petra:

Sv: Det var en riktigt bra kommentar du lämnade hos mig ang. hur man beter sig på nätet. Det du skrev, borde fler gå efter. :)

2 Kristin:

Snart är det din tur! Tiden går ju så hiskeligt fort :)

Fasen va sugen jag blev på smörgåstårta nu då när jag såg den bilden ;P

3 Malin:

Ser ut som att ni hade några trevliga dagar! Alltid kul att komma iväg lite. :)



Sv: Ja, det där stället skulle jag också kunna tänka mig att kolla upp. Får försöka få in ett Dallasbesök nästa gång, för där var vi aldrig. :)

4 Bella:

Uuuh, inte dåligt god smörgåstårta hörredu...antar jag :D

5 Karin:

>Eller hur

mm, gott med grillat!

6 Malin:

ah vad sugen jag blev pa smorgastarta nu!

Kommentera här: