Livrädd katt

Katten Stina avskyr verkligen sotaren. Han var här till mina föräldrar idag, han är dock bara på taket och i källaren och kommer aldrig in. Trots det freakar Stina ut totalt varje gång. Denna gång satt vi med henne på altanen och försökte hålla henne lugn, men det funkade inte. Efter ett tag kastade hon sig med huvudet först i glasdörren för att hon inte visste var hon skulle ta vägen. Ut kunde vi inte släppa henne tyvärr. Mamma testade det en gång när sotaren var och då kom hon inte in på kvällen. Med tanke på rävar i trakten så vill man gärna ha katterna inne före det blir mörkt.

Nu har hon lugnat sig i alla fall. Jag har en liten teori om att traumat hon upplevde när hon var kattunge sitter kvar. Hon och hennes syskon blev då inmurade (med flit) på ett ställe. När sotaren är här så skrapar det i muren som utgör skorstenen. Kanske är det något ljud hon minns? Vad tror ni? Tror ni djur kan komma ihåg trauman?


Stina gillar sommaren, för då kommer inte sotaren så ofta.

Kommentarer:

1 Bella:

Jag tror absolut de kommer ihåg!

Min mormor tog över en amerikansk cocker spaniel som blivit vanvårdad, barn hade kastat ner honom från trapphus och varit allmänt grymma mot honom. Så direkt han såg barn så började han skälla och var jättearg. Vi barn som var hos mormor lärde han ju känna, så oss älskade han så han visste inte vad, men direkt det kom med något barn han inte sett blev han alltid morrande, det släppte aldrig..

2 Malin:

Ungefär den teorin hade jag när jag pratade med Marie förut. Hundar minns ju hemska saker de har varit utsatta för, så det är väl inte omöjligt om katter också gör det?



Som svar på det du skrev till mig så är det ju inte AF som krånglar. Det är Lidl som skickade ut arbetsintyg för bara januari i år först och jag skickade in det till handels a-kassa, men tydligen ville de ha för hela förra året också. Jag ringde till Lidl igen, men de skickar ut så jävla segt. Förra intyget tog två veckor att få. Sen är två veckor väldigt kort tid att komplettera på men jag hade hunnit om jag fått intyget i tid. Eller rätt intyg från början. Jävla Lidl!

3 Garderobsgrubbel&Byråbekymmer:

dessa älskade små kattdjur!

4 modell stella:

Kollade aldrig på lets dance ^^ Följer du mig på bloglovin?

5 Maol:

Det tror jag säkert. För Silla reagerar inte på samma sätt för hon blev inte inmurad.

6 My:

Tack så mycket för alla komplimanger.. :D

Ha en underbar dag!

7 froidan:

Va kul! Om jag mätte rätt så är det 78 i innerbenslängd på byxorna. Är ett tag sen jag la ut annonsen med, så kan gå ner till 200ink frakt, förut var det ju 250ex frakt!

8 Krystal:

sv: hehe jo!



man skulle kunna ha lite rosa här och där men inte ALLT! jag skulle nog tröttna väldigt snabbt!

9 Sanna:

söt kisse!

10 Linda:

Ja nu går man o väntar på att få ngn respons typ,hehe..

11 Ally:

vem älskar inte sommaren? :)

12 Helena:

Jag tror absolut att djur kommer ihåg trauman.

Kommentera här: