Färdig...

Idag är jag helt slut. Har vilat på soffan ända sedan jag gick upp från sängen. Nu har jag precis varit uppe och tagit mig en alvedon då min hals börjat ömma igen och jag känner mig febrig. Jag som just blivit kvitt förkylningen!

Men så funkar min kropp. Som jag berättade för läkaren på Smärtenheten då jag var där...direkt jag har gjort lite mer än vad min kropp orkar så bryter den ihop, jag får feber, blir förkyld, får värre värk, blir så otroligt trött att jag bara orkar vara uppe korta stunder och känner mig helt hängig.

Jag lär mig aldrig var min kropps gräns går heller eftersom den varierar i perioder. Så ena dagen kanske det inte är några problem alls att hänga en maskin tvätt, medan det nästa dag är det som krävs för att jag ska tippa över. Inte lätt att lära sig hur man ska anpassa sig då.

Får även poängtera att så här fungerar min kropp även när jag inte är gravid. Nu ska jag ta mig ett stort glas kall lingondricka och försöka krya på mig.

Kommentarer:

1 Bella:

Jobbigt för dig, måste vara ännu värre nu när du är gravis också. En stooor kram på dig!

2 Motorcykeltjejen:

Usch...låter jobbigt att ha det så..



Haha..Hemlige Arne måste jag ha missat när jag var liten.. =)

Hoppas du får en bra kväll och att du får ny energi!

Kramar

3 Anonym:

taaack :)

4 teresia !:

fin blogg !



hur är det med dig ?

kram

5 Maol:

Jag har också blivit förkyld :(

6 Sanna:

Sv: ja det var riktigt skoj att bli lite sminkad och stylad. Man känner sig inte speciellt snygg efter ett par dagar där liksom ;) Linda är ju så otroligt duktig oxå så det var verkligen superkul !



blir det några festivaler för din del idag ?

7 Sanna:

hahaha i sommar menar jag ju;) skrev fel, haha

8 pelle:

Du, det låter som om du har det bra kämpigt. Sen att kånka runt på en lite knodd mitt i allt kan knappast underlätta. Men hang in there!

9 Laura:

Exakt du har helt rätt. sen beror det mycket på osäkerhet också!

Titta gärna på mina videobloggar därav jag snackar om förhållanden and so on.. och där jag klär ut mig i olika karaktärer och är rolig

under kategorin videoblog by Laura

10 Sanna:

Sv: jaha okej, men gud va roligt. Grattis till graviditeten, festivalen finns ju kvar så det är ju bara och gå nästa år ;)

11 Kristin:

Det förstår jag att du vill :)

Själv tyckte jag tiden gick fort trotsatt jag varit sjukskriven och inte kunnat röra mej många meter pga foglossningen. Men de två sista veckorna är fruktansvärt sega. Man börjar leta tecken på att det är på g mm jag klättrade på väggarna. De sista tvåveckornakändes som halva graviditeten typ haha. Men det är bara att håll ut snart har du din lilla skatt :)

kram

Kommentera här: