Blåsig badstrand och sällskapsspel

Igår följde jag faktiskt med till stranden igen, denna gång en strand i Klässbol strax utanför Arvika. Men det blåste så mycket och vattnet kändes kallt så jag badade aldrig. Låg på stranden och läste istället. Dock är det väldigt sövande att vara på stranden för efter två kapitel däckade jag.


Höga vågor i Klässbol.

Senare på kvällen träffades vi ett gäng kompisar här hemma och spelade sällskapsspelet Bet your brain. Ett riktigt kul spel! Upptäckte att jag är usel både på att mima och att läsa på folks läppar.

I spelet snurrar man fram kategori, ett kort dras och uppgiften ska lösas. Ibland är det frågor, ibland flervalsfrågor och ibland uppgifter som är mer praktiska. Sedan ska övriga lag gissa om man klarar uppgiften eller inte och satsa "hjärnceller" på detta. Först till att få fullt med hjärnceller vinner. Bland de mer praktiska uppgifterna fanns alltså uppgiften "mima följande ord till din lagkamrat. Du får endast svara ja eller nej när lagkamraten gissar." SVÅRT!



Bet your brain.

Kommentarer:

1 Bella:

Jag vet att de började gnälla på typ lördagen förra året om rondellfestandet, så himla tråkigt, det är ju där man träffar gamla arvikafolk som kommer hem för helgen!

Kommentera här: