Skickat efter

Hittade en snitsig grej då jag skulle beställa en värmekudde från Sparköp. Har velat ha en påslös dammsugare, men det är inte direkt billigt. På Sparköp hittade jag då en dammsugarpåse med blixtlås i botten så man kan tömma och använda igen och igen. Ska bli intressant att testa och se om det funkar. Kommer spara en hel del dammsugarpåsar i alla fall så det är både ekonomiskt och miljövänligt.


Kommer skriva hur den funkar när jag testat. Idén verkar i alla fall jättebra!

Kommentarer:

1 Elin - Design&Makeup:

sv: ja jag läste idag på aftonbladet att vissa lärare hade sagt till flickorna att killarna retas för att de är kära i dem. Vilket jäkla fegt sätt, så sa de till mig också minns jag.

2 Annie:

Jag är också sugen på en påslös dammsugare. En del utav dom som finns verkar ju superbra och perfekta för oss pälsdjursägare. Men som du skrev, dom är ju svindyra. Dom där blixtlåspåsarna, passar dom till alla dammsugare?

3 Tess:

Svar Annie: Det står på sidan att de ska passa till alla, men det vet man ju aldrig. Vi har en Volta Rolfy så vi får väl se om det passar när påsen kommer :-)

4 Bella:

Fy fan va nice! hoppas den är bra, då måste jag testa också!

5 Bella:

Jag försöker simma varje klassiskt sim, förra veckan orkade jag dock, ty jag hade tränat på mrogonen...och idag har jag inte stor lust att gå ut något mer i all äcklig snö. Men nästa vecka ska jag dit iaf! Jag vill bli hyschad igen! :D

6 Maol:

Snitsigt!

Jo men det underlättar att åka direkt till universitet. ^_^

7 Maol:

Jag hittade namnet för hållplatsen. Välsviken. Där hoppar man av och så är det ca 10 min gångavstånd till universitetet. ^_^

Om du ville veta.

Kommentera här: