Väggdekaler

Det går framåt med Connors rum. Väggarna är färdigmålade sedan ett tag, vägghyllan är lackad och tillbaka på sin plats och före jul fick vi väggdekalerna som vi beställt från Roliga Prylar.


Det blir klassiska Super Mario Bros på Connors väggar.

Kommentarer:

1 Ducky:

Åh såna väggdekaler vore ju sjukt shysst att ha hemma! Visa bild sen på hur det blev ;)

2 Georg Hendrix:

"nyligen" hörde jag tre tjejer mellan 10-15 år diskutera om saker. En sa att de spelat på ett gammalt 8-bitars nintendo, den andra tyckte det var strunt och sa att hon hade bakat istället. Den som spelat 8-bitars sa "hellre Super Mario än ditt äckliga bröd!" :P



Min poäng? Jag är uppvuxen med 8-bitars och även om spelindustrin exploderat sedan dess tycker jag ändå att flera 8-bitars spel håller än idag. Det finns mycket "skit" och grafiskt är det ingenting gentemot dagens Wii och vad nu allt heter.



Men musiken är i många fall totalt överlägsen mot dagens spel. Sedan när man spelar Megaman 1 och ramlar in i rummet där man möter sin egna kopia, spelar världen i Super Mario Bros 3 där allt är större än en själv eller får ett "faul" på någon av alla Track and Field 2 "omöjliga" sporter är det bara och kapitulera.



Jag ångrar, på många vis, antalet timmar jag suttit och spelat (gentemot att t.ex. lärt mig ett instrument eller blivit bättre i skolan) men de där gyllene tillfällena som finns i 8-bitars ger mig fortfarande rysningar bara jag tänker på hur det var första gången man kom till ett visst ställe. Får fortfarande gåshud varje gång jag klarar Mega Man 5 även fast jag klarat det 100-tals gånger och är idag "vuxen".



Det skulle jag vilja förmedla till mina barn! poängen? Kul med Mario affischer :D

Kommentera här: