Lyckad julfest

Större delen av min närmsta släkt kom på vår lilla julfika nu i afton. Min släkt är inte så stor så om man räknar mig, Robin och Connor så var vi 12 personer. Det var mysigt! Vi fick en del fina julblommor och julklappar. Connor hade tomtedräkten på sig. Sista användningen av den för det var precis den passade.

Något dramatiskt hände också. Vi hade levande ljus. Det har aldrig varit något problem och vi har uppsikt. Men tänkte mig inte för så jag ställde en julblomma i närheten av ljusen på bordet. Yatzy älskar att gräva i nya blomkrukor (även fast hon vet att hon inte får). Så hon tar sikte på blommorna och ljusen tog sikte på henne. Resultatet blev en katt med svedda toppar i pälsen och krulliga morrhår och det luktade fruktansvärt. Hon blev så rädd stackarn! Jag mådde så dåligt. Tur att det inte blev värre! Nu ska jag aldrig mer ställa blommor på bordet och ljusen får jag bygga någon barriär runt eller liknande. Kanske skaffa lykta som syrran istället. Yatzy blev sig själv igen efter cirka 10 minuter då hon kom och tiggde mat och strök sig mot mig.


Julgrupp nummer ett.


Julgrupp nummer två.


Tulpaner.


Amaryllis.


Stackars Yatzy.

Kommentarer:

1 Ida:

"Himlen måste sakna en ängel" - Linn Maria

Jättefin låt!

2 Wikki:

Morrisarna växer ut igen Yatzy! Även om det tar ett tag! Tur att det inte blev värre! TröstTassKram Wikki

3 Bella:

Nyfikna katter, tur att det gick bra iaf!

Det är väldigt lätt hänt, de är ju kvicka!

Kram och god jul (i efterskott till dig)

4 Linda:

Naww stackars liten där :(



Härligt med julefika så där. Här skall det firas i dagarna tre. Har för stor familj och dessutom skilda föräldrar. Har dessutom en svärfamilj. Så ingen vila ingen ro för denna mamman under julen inte!!

Kommentera här: