L'Oreal Men Expert "duttis"

Jag har sett reklam för en "ögonpenna". Det ser ut som en "duttpenna" och man använder den under ögonen för att ta bort svullnad och mörka ringar. Det finns för kvinnor både med och utan concealer, men jag hittade inte dessa i affären. Däremot hittade jag en för män. Så den har jag testat nu i lite mer än en vecka. Hjälper det? Jag kan inte se någon synlig skillnad...den är i så fall så liten att den inte märks. Egentligen borde jag ha tagit en bild innan jag började med detta för då kanske det synts? Men en sak gör den i alla fall. Den är kylande och skön så när jag smörjer med den känns ögonen mindre "trötta". Det är något jag uppskattar!


Man fick med en liten reseraklödder också, men den överlämnade jag till Robin.

Kommentarer:

1 Maol:

Jag använder en kräm från Jabushe mot mörka ringar/påsar under ögonen. Jag ser heller ingen större skillnad men jag var bara tvungen att testa. Jag kommer nog inte fortsätta köpa den krämen. Det räcker nog med iskallt vatten och concealer för mig.

2 Ducky:

Jag har sett den på reklam och är sugen på att prova den. Kanske fungerar, vad vet jag ;) väntar och ser om du säger mer om den senare :)

Kommentera här: