Dag 19: Detta ångrar jag

Som med andra rubriker i denna blogglista så är det svårt eller omöjligt att välja bara en enda sak. Men jag kan inte skriva en lista på allt jag ångrar...då skulle jag ha att göra ett tag och det skulle bli totalt ointressant att läsa (det kanske mina inlägg är ändå, men jag hoppas på motsatsen...eller att i alla fall något är intressant).

Att ångra något tolkar jag som att man inte gjort eller gjort något som man själv varit ansvarig för. Man kan inte ångra något som andra gjort eller något som har hänt utanför ens kontroll (i alla fall inte så som jag ser det).

En sak som jag ångrar är att vi inte tog mer gravidbilder. När jag gick in i vecka 37 så trodde ju vi att vi hade minst 3 veckor på oss att ta mer kort. Nepp, bara 2 dagar hade vi. Så det blev inga kort. De senaste korten vi hann ta var när det var 17 dagar kvar tills Connor bestämde sig för att komma. Det kanske låter som en larvig sak att ångra, men jag vet inte om jag någonsin blir gravid igen så det känns som att jag hade velat ta till vara lite mer på minnen från det. När jag har jobbiga dagar med min värk så är det familj, vänner och minnen som håller mig uppe.


En av de sista gravidbilderna.

Kommentarer:

1 Maol:

Jag kommer aldrig glömma din kickande mage. ^_^

Kommentera här: