Dag 13: Den här veckan

Veckan är inte slut än, men får väl skriva om vad som hänt och så lite om planerna för resterande del av veckan då.

Veckan som gått

Det känns som att det varit en produktiv vecka. Har julstädat lite mer och så har jag påbörjat målningen av Connors rum. En vägg nästan klar. Började med den jobbigaste väggen, den med fönster och element. Är verkligen mycket pill när det är så mycket i vägen.

Har blivit registrerad på Turism C igen så den 12 januari börjar jag studera. Ska bli intressant att se hur det går!

Connor har börjat gripa tag i saker mer medvetet nu. För någon dag sedan tog han tag i min underläpp och drog. Igår låg han i babygymmet och sträckte sig upp och tog tag i en skallerring och skakade på den så det lät. Han gjorde om det flera gånger.

Resten av veckan

Lite senare ska vi till BVC för vägning och mätning. Ska bli kul att se hur Connor har växt! Runt 12-tiden får vi besök från Connors mormor och min moster.

Imorgon blir en konstig dag. Connor ska då ha barnvakt - hans mormor - och jag och Robin ska till Oslo Spektrum för att gå på konsert med a-Ha. Det ska bli otroligt kul att se dem live, men konstigt att vara från Connor så länge. Jag vet att han har det bra hemma i lägenheten med mormor, så jag är inte ett dugg orolig i alla fall.

Någon dag under helgen, troligtvis söndag, har jag tänkt mig på julmarknaden på Sågudden. Att det troligtvis blir söndag är för att syrran pratade på att bli med och att vi då kan passa på att kolla Skyltsöndag på stan.


Övre delen målad två gånger, nedre delen en gång. Kommer bli tre strykningar allt som allt tror jag.

Kommentarer:

1 Mirja:

Vi har också tänkt oss på julmarknaden på Sågudden och även den i Sulvik, får se vilken dag det blir. Kul för Loke :)

Kommentera här: