Smått störd...

Undrar varför inget kan vara enkelt...? Har inte blivit upplyst om moderskapsintyg förrän nu, över 1 vecka efter att Connor föddes. Uppenbarligen ska man få ett sådant av barnmorskan redan under graviditeten, men det har inte jag fått. Nu måste jag försöka fixa ett på måndag och sedan skicka till Försäkringskassan för att kunna ta ut föräldraledigt. När man vet hur lång handläggningstid FK har så ser det ju väldigt ljust ut.

Varför ska det alltid vara så att man måste ta reda på allt själv? Sådant som man egentligen ska informeras om? För hur ska man som förstagångare veta vad man ska fråga för att få veta allt? Jag mådde så dåligt under min graviditet så det administrativa var inte precis det jag tänkte på i första hand då.

Tråkigt inlägg, jag vet, men var tvungen att få ur mig lite...

Kommentarer:

1 Mirja:

Det skulle du inte behövt ta reda på själv för det ska barnmorskan upplysa dig om i v 20 nånting. Har de gjort för mig båda gångerna. Måste blivit bortglömt för din del.

2 Mirja:

Ja usch, hoppas det ordnar sig, men det gör det säkert.

3 Bella:

Men! Fan va dåligt! Hoppas det löser sig snabbt!

4 Malin:

Jag förstår att du blev arg! Hoppas de gör nåt undantag och löser allt snabbt, det är ju inte ditt fel så därför vore det ju fel om du blev straffad.

Kommentera här: