Sett filmen I love you Phillip Morris

Spoilers förekommer! Denna film handlar om lurendrejaren Steven (Jim Carrey) som till slut hamnar i fängelse där han träffar Phillip Morris (Ewan McGregor). De två blir förälskade, men när de kommer ut ur fängelset så kan Steven ändå inte lägga av med sina bedrägerier. Problem, förstås. Baserad på en riktig händelse.

Trots en riktigt bra prestation av Ewan McGregor så tilltalade inte denna film mig. Den var på något vis oengagerande och jag blev riktigt sur när (STORSPOILER PÅ G HÄR SÅ SLUTA LÄSA OM NI INTE VILL VETA!!!) Steven fejkar att han fått AIDS och dör för att försöka komma undan rättvisan. HIV och AIDS är allvarliga saker så jag tycker det är helt fel att utnyttja det på något vis. Att fejka sjukdom överhuvudtaget för att klara sig undan, utnyttja bidrag eller liknande är en sak jag är riktigt irriterad på generellt sett också eftersom det försvagar trovärdigheten hos folk som verkligen ÄR sjuka och har ont.

Kan inte rekommendera denna film, om man inte vill se Ewans underbara prestation. Då kan man ta sig en titt.

Kommentarer:

1 [ F o t o - V a r d a g ]:

sv: åh, men ja tror den gröna traktorn fungerar finfint =) jag hade en röd bobycar, o jag visste inte att det ens fanns i andra färger, så det var lite nytt :D

2 Gaymasen:

Åh, tack så mycket! glad jag blir. Headerbilden är tagen på Phi Phi Island, Thailand, med Maya Bay (Där filmen The Beach spelades in) i bakgrunden. :)



Jag såg den där filmen igår. Gillar den inte alls!

3 froidan:

Sv; Ja, jag håller koll hela tiden efter loppisar, så kan ju hoppas det kommer nån snart :)

4 Ida:

GRATTIS morsan!!! :D

5 Gaymasen:

Och till något annat du kommenterade; SATC! Är det så? Då måste jag ju se serien! Samantha <3! Haha.

6 Malin:

Grattis här också! Måste komma och hälsa på eran lilla familj nån dag när det passar. :)

Kommentera här: