Sett filmen Clash of the Titans (2010)

Spoilers kan förekomma! Jag har inte sett originalet så har inget att jämföra med. Är lite sugen på att se den faktiskt då den är från 1981, vilket troligtvis innebär inga dataeffekter.

Historien i denna film är nämligen lite intressant, men förstörs av att man vräkt på med så mycket dataeffekter att det ibland känns som att filmen är helt animerad. De borde börja skriva det när de kategoriserar film. Denna film skulle i så fall kategoriseras som action/animerad. Sam Worthington är en skådis jag har gillat hittills, likaså i denna film. Han lyckas faktiskt överskugga överanvändandet av effekter. Jag blir glad när det dyker upp skådisar som KAN skådespela. För mig är det viktigaste för en skådis trovärdighet ögonen. Ser man tankar och känslor i ögonen så känns det mer äkta. En del skådisar känns som att de bara läser repliker.

Vill man ha grekisk mytologi blandat med mycket action och inte har något emot väldigt mycket dataeffekter så kan nog denna vara en film att se. Kan nog säga att man kan se den ändå för Sams skull, men det kommer inte bli en film som jag ser igen.


Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Bella:

Jag kanske kan komma förbi nästa vecka?

Jag vill inte komma och störa bara, ifall ni har väldigt mycket just nu!

Kram!

2 Kristin:

Nämen guuud! Han hade bråttom ut han :) Grattis till lille Connor! hur känns det? Går allt bra?

kram

Kommentera här: