Sett filmen Armored

Spoilers förekommer! Den här filmen gillade jag! Den är relativt förutsägbar, men detta till trots så är den engagerande, spännande och välgjord.

Den handlar om ett kompisgäng som jobbar på samma firma som sysslar med säkerhetstransporter av till exempel pengar. En dag kommer några på den perfekta kuppen. Gömma undan pengarna från en transport och sedan påstå att de blivit rånade. Självklart inträffar en del på vägen som ställer till det.

Skådespelarna som är med är väldigt bra. Det är flertalet kända namn som till exempel Jean Reno, Laurence Fishburne och Matt Dillon men till skillnad från i vissa filmer så funkar det. Vad jag menar är att om det är stora skådisar så brukar man se skådisen istället för karaktären. I denna film ser man karaktärerna. Jag tycker att karaktärerna är välskrivna. Man är inte övertydlig utan kör istället på. Det gillar jag också. Man får tänka lite själv istället för att få allt förklarat och kartlagt.

Detta är en film jag rekommenderar!


Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Jen:

Jag gillade den här filmen. Enervrerande och spännande. lite ångestframkallde men jävligt bra.



Jag är glad att det finns en till som tycker som jag om mäniskors brist på uppförande och respekt. nu känner jag mig inte längre som en alien.



kram

2 Anonym:

jo, jag också. Det ideala vore att hitta en som är båda

3 Olivia:

Nej, visste inte ens att han gjorde det :P nu måste jag kolla på det :)

Kommentera här: