Mârtenshelgen

Nu är det snart redan helg igen innan jag hunnit skriva om min mârtenshelg. Det är Arvikamârten jag menar, den var första helgen i oktober.

På fredag var det födelsedagsfest hos syrran med härlig buffé. Efter den gick vi på fest hos Jörgen. Var så sliten så jag trodde inte jag skulle orka, men tog det lugnt så det gick bra. Var riktigt kul där! Fullt med både konstiga och intressanta samtal. En sak bara...man ska inte försöka komma iväg till ett ställe tillsammans med folk som druckit. Det går suuuuupersegt och man tappar bort varandra, trots att man typ går på samma gata.



*Ring ring*
"Var är du?"
"Jag vet inte riktigt....gick förbi Timmy's för en kvart sedan."
"Men jag är på torget."
"Uhm...jag är på väg dit."
"Jaså? Tog du en omväg via Palmviken eller?"



För er som inte bor i Arvika så tar det cirka 5 minuter att gå från Timmy's till torget. Det tog gänget strax över 1 timme att gå från Jörgens lägenhet, via bankautomaten vid torget till tivoliplatsen. En promenad på kanske 20 minuter vanligtvis....hehe.... Men kul hade vi ändå. Hann åka simulatorn innan tivolit stängde sedan traskade man hem.

På lördagen var det marknadsdagen. Det blåste och regnade så det blev ett varv på stan för mig, syrran och Thea. KALLT! Jag handlade inget...var inte på humör i det vädret. Bra för plånboken! Sedan vid 17-tiden mötte jag upp bekanta och vänner vid hamam här i Arvika. Syrran hade bokat det för att fira sin födelsedag. Det var underbart! Så varmt så varmt! Hade svårt att ta mig ner i bassängen först, men sedan satt man och njöt.

Skulle egentligen på fest efteråt, men jag totaldäckade och fick feber. Den försvann efter 24 timmar och det blev inget mer än det så jag misstänker att det var min fibro som stökade igen. Har jag ansträngt mig för mycket så får jag inte bara ont utan även feber. Denna veckan hade börjat med 3 dagar i Skottland och sedan var det mârtenshelg så det var inte så förvånande egentligen. 

Det blir en bild vardera från fredagsfesterna.
 


Obs! Marsvinet är inte så stort som det ser ut...hehehe...


Svante och Adam visar några moves.

Kommentarer:

1 Linda:

Tackar!Inga probs för mig,hihi

Missa inte mitt helgklipp i min webshop http://www.beautyinsideout.se

Spana in du gillar nog det klippet,hihi

Kommentera här: