Läst klart: När jag hör din röst av Stephenie Meyer

Fortsättningen på Twilight-serien. Denna bok är lika lättläst som den första, men lite mer spännande. Fortfarande väldigt inriktat på en specifik målgrupp, men jag tillhörde den målgruppen för cirka 10 år sedan så det går väl skapligt.

Jag är mest intresserad av karaktären Dr. Carlisle Cullen. Han verkar riktigt intressant och jag hoppas han får vara med lite mer framöver (om ni läst mer än de två första böckerna så var snälla och avslöja inte för mig om han är med mer, mindre eller lika). Tyvärr så tror jag inte det är så möjligt då man, än en gång, tänker på vilken målgrupp dessa böcker är riktade till.

En liten avstickare. Blev lite paff när jag upptäckte att skådisen som spelar Dr. Cullen också är med i tv-serien Nurse Jackie (som jag börjat kolla på). Han är även där läkare, men ser av någon konstig anledning yngre ut. Twilight 2008 - Nurse Jackie 2009....hur går det ihop? Måste vara vampyrgrejen...



Betyg

Kommentarer:

1 Nina:

Den här har jag inte läst, jag läste ettan å tänkte liksom du att -ojdå, den här borde jag ha läst för 10-15 år sedan. Men men, jag vill nog ändå läsa tvåan ändå. Vet inte om ag ska köpa den för den är alltid utlånad på bibblan.



SOm sagt, jag gillar bokips, å jag skulle gilla det ännu mer om du satt nått sags betyg så man kan skumma lite snabbt å se vilka böcker du riktigt gillar.

Kommentera här: