Tur till Charlottenberg

Efter en del krångel med min och Robins bil och byte till Adams bil så kom vi och Lisa iväg till Charlottenberg. Snöoväder och halkigt som bara den, men kör man bara lugnt så går det bra. Först käkade vi god mat och sedan gick vi ett flertal varv runt i köpcentrat och butikerna. Jag köpte färg till slingor. Ska bli intressant att testa. Hittade även fin glittrig ögonskugga (4-färgers). Fick bli lite sparsamt för mig eftersom jag och syrran ska på vintage-mässa i Stockholm imorgon.

Cubus hade de en skoj tävling så jag och Lisa hade riktigt kul där! Man skulle sätta ihop sin egen outfit där basen var ett par Cubus-jeans. Sedan skulle man ta bild på sig i outfiten framför en speciell skärm och så kunde man mms:a eller skicka in bilden via internet. Jag är inte så med i trender så jag gick på en outfit som jag gillade och kan tänka mig att ha. Om man trivs i en outfit så ser man så mycket bättre ut tycker jag. Bilden nedan är inte den jag tävlar med, men ni ser outfiten i alla fall. Tummen upp till Cubus för en sådan kul tävling och tack så mycket till Cubus i Charlottenberg där en tjej i personalen var väldigt trevlig och hjälpsam! Direkt jag har fått pengar så kommer jag tillbaka och köper jackan!



Jeans med lite sliten look, grå top med volanger där jag gillade ryggen mer så därför har jag den bak-och-fram, svart läderaktig jacka med mudd längst ner i ärmarna och ett halsband med blandade berlocker (bland annat fredsmärke, Buddha etc). Stövlarna är det enda som inte är från Cubus. De är lånade av Lisa.

Kommentarer:

1 Maol:

Kul grej ^_^

2 Anonym:

fint :-) vissa din tävlings outfit !

3 Tess:

Svar erikasfashion: Outfiten på bilden är min tävlings-outfit fast det är inte just den bilden jag skickat in :-)

4 Lisa:

sv: HAN VANN! :D Jag är glad!



Kram

L

5 Linda:

ja eller hur,hihi..megalika..

6 Anonym:

aha då förstår ja he he skönt me plus

7 erika:

Hej missa inte min Bloppis om du vill göra fynd från 20 kr jag betalar frakten

kläder i "alla" storlekar från S-L

Ha en bra helg :-D

8 Tobias:

Okey I see :) kul!

Kommentera här: