Min söndag

Jag har pluggat en del idag. Inlämning för uppgiften är på tisdag så det gäller att få med det där sista. Sedan så sorterade jag och Robin barnkläder som vi fått av hans lillasyster. Barnen hos henne har växt ur dem. Var så söta kläder! Ska ta och tvätta lite imorgon och lägga undan i min "brudkista". Jag blev speciellt förälskad i de lila plaggen förstås. Och nej, det är ingen bebis på väg men att lägga undan lite barnkläder som man fått gör väl inget.

Var till syrran med namnsdagspresent. Namnsdagen för Marie togs bort ur almanackan, men vi fortsätter fira den ändå då det är Maria (vilket det var igår). Hon samlar på spökhistorier så jag stod på bokrean och valde mellan två av Dan Höjers böcker. Men tror ni inte att jag valde den hon redan hade! 50 % chans att välja rätt och jag väljer fel. Typiskt!

Presentinpackningen blev i stilen "återvinning/ekologisk". Tidningspapper som även används som dekoration och kvistar som tagits från ett redan fällt träd.

Fick mig ett gott skratt när jag kollade på The Amazing Race också. De som jag reste med i Skottland i maj 2007 vet varför. I Sydafrika är det vänstertrafik precis som i Storbritannien och ratten är därför på höger sida av bilen och man får växla med vänster hand. Flera deltagare hade på vindrutetorkarna många gånger om, trots soligt väder. Varför? De skulle blinka när de skulle svänga eller byta fil. Blinkers och spaken för vindrutetorkarna är också tvärtemot i de bilarna. Jag fick igenkänningsfaktor deluxe för så gjorde jag hela tiden då jag körde i Skottland.

Nu på kvällen var jag ute och joggade korta banan i skogen. Har blivit lite desperat på att få bort en ny värk som jag har. Min vänstra axel, skuldra, överarm och även sidan av halsen/nacken är väldigt smärtsamma. Har haft det sedan i torsdags och håller på att bli tokig på det. Det har inte försvunnit med hjälp av värktabletter, muskelavslappnande tabletter, massage, stretching, rörelse etc etc. Har mailat min läkare så vi får se om jag får komma in dit eller om hon kan tipsa om nåt. Robin är så snäll och go också, så jag känner mig så elak som snäser till ibland. Jag blir så frustrerad av smärtan! Men idag har jag lyckats vara snäll tillbaka trots det onda. Jag måste lära mig att oftare se genom smärtan.

Lagade en god pizza till kvällsmat. Brukar ha ananas på den, men kände för något nytt så jag lade på färska tomatskivor efter att pizzan varit i ugnen. Det blev jättegott, så det ska jag göra igen!


Min kvällsmat. Hembakad pizza. Mums!

Kommentarer:

1 Veronica:

Pizzan ser supergod ut!

2 Tess:

Svar Veronica: Tack! Det var den :-)

3 Anja:

Svar:

Ja, man tycker ju det! Allihopa är så noga med sin diet och vågar knappt ens smaka på en potatis. Men cigg? Hm.

Kommentera här: