Ullared och Falkenberg

Hemma igen efter helgens utflykter! Vi åkte direkt till Ullareds camping på fredag för att checka in i stugan, men där var de lite väl hårda med incheckningstiden. Vi var 7 minuter tidiga och fick inte checka in. Det är enda stället jag varit med om det, alla andra jag varit på (både campingar, vandrarhem och B&B) är lite mer flexibla om man kommer tidigt eller sent. Vi var inte de enda som var lite tidiga heller så istället fick de världens kö att jobba med när klockan väl slog 15.00.

Efter incheckningen åkte vi bort till shoppingområdet. Det blev Gekås först. Stod en "varningsskylt" när man gick in i affären. Kanal 5 höll på att filma där inför en ny realityserie som ska visas till hösten. Såg några kameramän och en kille som sprang runt med en stor fluffig mikrofon. Men struntade i dem, för här skulle shoppas!

Det var mer folk i år än tidigare år. I och för sig så var vi där tidigare i år. Vi brukar åka dit i slutet av juli eller början av augusti. Ett litet tips till barnföräldrar. När ni vet att det är mycket folk på ett ställe, VARFÖR har ni då både barnvagn och kundvagn med er och blockerar hela gångar? Blev så glad när jag såg en pappa ha en bärsele med barnet i. Mycket mer effektivt! Sedan var så många barnkärror tomma också för de äldre barnen ville ju inte sitta. De var alldeles eld och lågor över leksaksavdelningen. Om jag ska till Ullared med barn någon gång så hoppas jag att jag kommer ihåg mina egna ord!


Mina inköp under helgen: två kattmatskålar, lila nattlinne, t-shirt med Dag-Otto (Vallarnas friluftsteater), kex, servetter, program för buskisen, kattmat, drinkmix (Curacao och Pineapple), värmeljus, lila klänning, lila sommarskor, mörklila vinterskor, anteckningsblock med Queen-märken, presentpapper, batterier, doftkorn till dammsugare, roller för att ta bort katthår, lila paraply, deo, solkräm och lila linne.

På lördagen var det dags för den årliga farsen på Vallarnas friluftsteater. Vi checkade ut från stugan på campingen och strosade runt lite i småaffärer först. Sedan åkte vi till Falkenberg. Vi var ganska tidiga så vi satt i bilen och läste. Regnet öste ner. När det var ungefär 1 timme kvar tills föreställningen skulle börja så upptäckte vi att vi parkerat perfekt. Vi fick se fyra av skådespelarna köra in och parkera, Siw, Claes, Jojje och Mikael. En halvtimme före föreställningen så slutade det regna och det regnade inte på hela tiden. Det började igen när vi var på väg därifrån. Vilken tur vi alltid har!

Föreställningen var inte den roligaste jag sett, men den var bland de roligare. Pensionären Andersson (spelade av Jojje) var bäst!


Vallarnas friluftsteater ligger fint nere vid ån Ätran.


Det växer vackra blommor där. Vet inte vad detta är. Någon?

Kommentarer:

1 Maol:

Mycket lila som sagt ^_^

2 Linda:

Härligt, vad du har shoppat;)

Mysigt du verkar ha haft det...fråga mig gärna ngt i mitt senaste inlägg;)

3 Tess:

Svar Maol: Japp :-D

4 Linda - ndaiL:

GomorroN! :)



Hur är det idag?

5 Linda:

hihi tackar...=)

Threadingen gjorde ondare än vad jag hade trott faktiskt men det var det värt...=)Jag blev kanon nöjd med resultatet till synes;)



6 eco chic:

Kassarna som jag säljer på www.ecoreko.se är så små och jag har alltid en liggandes i min väska. På så¨vis slipper jag komma ihåg att ta med mig en kasse när jag handlar!

Kommentera här: