Tripp till Karlstad

Jag och syrran behövde växla lite valuta inför Norge-resan till veckan så vi tog en tripp till Karlstad. Skulle egentligen inte handla något, men lyckades inte motstå två böcker på second hand (jag som skulle ta en liten paus i bok-köpandet för att komma ikapp med läsandet) och en samling små badankor på ICA Maxi.

Den rosa badankan är till dig Mirja (du vet ju vad jag tycker om rosa...hehe). Den limegröna tänkte jag till dig Bella, om du vill ha den? Övriga ska få bosätta sig i mitt och Robins badrum. Får se om de gör lilla mini-ankan sällskap kanske...Katterna har burit iväg den någonstans och gömt den. Hittade den förra gången de gjorde så, men denna gång lyckades de med ett bättre gömställe.


Första boken i Nord och Syd-trilogin, boken Poltergeist och badankorna blev inköpen (förutom mat då).

Kommentarer:

1 Mirja:

Åh vad snällt! :) Älskar ju rosa så den tar jag gärna emot. :)

2 Tess:

Svar Mirja: Passar det om jag kommer förbi nån dag? Vet inte om det blir denna vecka eller efter Norge-resan, men det är ju inte långt att gå så bara det passar er så...:-) Vore kul att se L's framsteg :-)

3 Mirja:

Absolut det är bara att komma, du kan ju messa innan bara men för det mesta är vi hemma. :)

4 Maol:

Hmm jag ska kolla upp om jag hittar tidningen där jag fick inspiration ifrån och se vad familjen har för slags skål till deras katt ^_^

5 sannie:

haft en bra dag?

6 Emma:

Vem gillar du bäst?

Angelina Jolie eller Megan Fox?



Svara gärna i inlägget jag har om dom.

Länk; http://emmaeriica.blogg.se/2009/july/angelina-jolie-eller-megan-fox.html



Emma.

7 Bella:

Jippie!

Jag mottager gärna limeankan, den såg mycket söt ut :)

Kommentera här: