Turismkunskap

Nu har då kurs 4 inom Turismvetenskap börjat för mig, Turismkunskap IV. Första halvan handlar om vetenskapligt metodarbete och att skriva uppsats med vetenskapligt förhållningssätt. Andra halvan är en B-uppsats (7,5 högskolepoäng) om självvalt ämne inom turism (såklart). Jag har redan börjat tänka lite på vad jag kan skriva om, men avslöjar inte vad riktigt än. Vill ha chans att ändra mig några gånger först om det skulle behövas. Det hänger inte bara på mitt intresse utan även huruvida det finns material om ämnet, där jag kan hämta information och bygga vidare. Det ska bli otroligt kul, intressant och kanske knepigt i alla fall! Min första uppsats på högskolenivå.

Kommentarer:

1 Linda:

Nej sådant borde verkligen inte existera inte heller det IQ befriade svar jag fick från redaktören på aftonbladet snälla LÄS MIN BLOGG HAR FÅTT SVAR FRÅN AFTONBLADET!Maila till redaktören du med!

2 Tess:

Svar Linda: Jag ska läsa det direkt.

3 Sanna:

Hejsan

Ja visst är det hemskt, att någon gör så mot sitt djur och att aftonbladet tycker det är helt okej dessutom. Idag kontaktas veterinär och myndigheter.

Ha en bra dag.

Kommentera här: