Bio: Vi hade i alla fall tur med vädret igen

Jag och syrran var och såg uppföljaren till "Vi hade i alla fall tur med vädret" idag. Den utspelar sig nästan 30 år efter den första filmen och paret uppgraderar sig från husvagn till husbil, trots fruns invändningar om att de ska flyga istället. De ska till sonens bröllop nämligen. Självklart blir det en del problem och tarvligheter på vägen dit. Det är ingen nyskapande komedi, men jag skrattade en del ändå. Speciellt gillar jag pojkvännen (som jobbar som Bamse på Kolmården) till deras barnbarn. Han är totalskön! Om man gillar lättsamma komedier och är på det humör man måste vara för att inte bli irriterad på huvudfiguren Gösta, då rekommenderar jag denna.

Kommentarer:

1 Marie:

Har du redan skrivit om filmen?! :P

2 Tess:

Jag är snabb :-D Men nu blir det I survived a Japanese game show!

3 tess:

Ja det är ingen lätt kamp... jag har jobbat och slitit med mig själv i över tio år... och jag jobbar ännu. Det är så mycket som är lätt att säga att såhär ska man tänka och så ska man göra men om man varje dag srkiver ner det och tänker det i skallen kan man bli em mera positiv människa. Jag sliter hårt med detta.



Värken får man acceptera hur lätt det nu än låter och som sagt vända det till något positivt se sig själv som någon som duger och som är bra.



Kan tillägga att jag är lider av panikångest och jag mår hemskt vissa perioder men det har blivit bättre.



Önskar även dig all lycka. //tess

4 Tess:

Svar tess: Jag håller med om att man får en hel del hjälp av att skriva av sig saker. Jag hoppas allt blir ljusare för dig!

Kommentera här: