Amazing Race

När jag zappade runt lite på tv:n inatt så upptäckte jag att TV6 visar en ny säsong av tävlingsprogrammet Amazing Race. Jag hade tur och de var bara på första avsnittet så nu får jag börja hålla utkik efter det. Det är mitt absoluta favorit-tävlingsprogram! Det handlar om lag i par som tävlar om att utföra uppdrag och nå en destination först. Laget som kommer sist åker ut (eller räddas ibland ifall det är ett avsnitt utan "utvisning").

Uppdragen och resmålen har varit olika i de olika säsongerna, men upplägget är detsamma. Trots det tröttnar jag aldrig. Det är spännande (en riktig "dra-i-håret"-tävling ibland) och roligt. Man får se olika destinationer på ett helt annat sätt än i reseprogram och det är ingen popularitetstävling (till skillnad från många dokusåpor). Den som kommer sist åker ut helt enkelt. Ett år var de i Sverige och gjorde lite uppdrag. Det ena var på IKEA och det andra var ute på en åker. Vilket är ditt favorit-tävlingsprogram eller dokusåpa?


Phil Keoghan - programledare för Amazing Race.
Skapa din egna tv-tablå helt gratis!

Kommentarer:

1 Jenny:

sv: usch nej. jag tycker personlig försäljning är ganska trist :p

2 Tess:

Svar Jenny: Det var en kurs jag aldrig hört talas om iaf :-)

3 Solli:

svar: hej! Tyvärr kan bikram yoga bara utföras i en varm sal för att man ska känna effekten. Men vanlig yoga kan ju oxå vara bra!

Tycker det är synd att det inte finns så många bikram yoga studios :o(



hrm..favoritdokusåpa? det var längesen jag såg ngn..men sist måste det väl ha varit BB.



kram!

4 Tess:

Svar Solli: Det var synd. En varm lokal låter verkligen härligt! Värme gör underverk med min värk. Det märkte jag då jag var till Hainan i april 2008. Runt 30 grader varmt varje dag och min värk var mycket bättre där. Tyvärr så var det så varmt att man inte orkade göra något p.g.a. det istället :-/

Kommentera här: