Queen - The Show Must Go on

My soul is painted like the wings of butterflies.

Ovan är en av mina favoritmeningar från en sång. Har ganska många, men just för tillfället är jag insnöad på denna låt. En så talande mening!

Hörde att IDOL-vinnaren sjöng denna låt under ett program. Missade det som tur var för jag gillar inte när andra än Freddie sjunger Queen-låtar. Den var även med i filmen Moulin Rouge och det är en av orsakerna till att jag avskyr den filmen (jag gillar inte heller handlingen, att ALL musik i den är covers på kända låtar som de vinner publik på billigt eftersom de flesta redan känner igen låtarna). Nicole Kidman må vara en godkänd skådespelerska, men Queen gör hon bäst i att låta bli.

George Michael är väl den enda som fått godkänt av mig då han sjöng på Freddie Mercury's Tribute concert. Men till och med han sänkte tonerna i vissa partier av Somebody to love som han sjöng.

Videon till denna låt är ett härligt ihopklipp av musikvideor från 80- och 90-talet och framträdanden som Queen gjorde under 80-talet.

Kommentarer:

1 Natalie - It's all about attitude:

vilken grym header å snygg blogg :D

ta hand om dig!

2 Anja:

Svar:

Haha, ja! Päron it is ;)

3 Maol:

Du får se det positiva i det hela. Att queen fortfarande är efterfrågade är ju jättebra! Då kommer nytt folk upptäcka queen. ^_^

Somebody to love är med i Happy feet btw.

Kommentera här: