Promenad i snön och ärenden

Syrran undrade om jag ville med på promenad. Det ville jag gärna. Bra att passa på att få lite dagsljus i alla fall. Det snöade lite smått också så det var mysigt. När vi var på väg hemåt blev det dramatiskt. En kvinna cyklade omkull. Snön hade täckt isen på cykelbanan. Vi skyndade oss dit och hjälpte till så gott vi kunde. Det blödde kraftigt från ena knäet och såret såg rätt så djupt ut. Som tur var fanns det någon hon kunde ringa som hämtade henne. Hoppas hon mår bra nu! Kan tänka mig att knäet och även tummen, som hon slog i, är rätt stela nu.


Mysigt med vitt!

När vi kommit tillbaka så gick jag bara upp och hämtade några grejer och gick ner på stan för att fixa lite ärenden. Julkort postades, ett presentkort på Sköna rum handlades upp (hade lite kvar på det och det skulle gå ut 16 december) och fixade nya linser. Fick med mig några starkare linser att testa. När jag bytte styrkan på glasen i glasögonen så fortsatte vi med tidigare styrka på linserna. Det gick bra i början, men nu har ögonen vant sig vid glasögonen så linserna är rätt suddiga. Hoppas dessa nya funkar för annars blir det linser som inkluderar brytningsfelet. De kostade nästan det dubbla per förpackning jämfört med sorten jag har nu.


Var är vargarna? Snövits julskyltning har tidigare varit vinterlandskap med ylande vargar. Superfint! Visst är detta också fint, men inte särskilt juligt tycker jag...

Kommentarer:

1 Bella:

Usch, otäckt när folk ramlar och slår sig! Tur att hon inte bröt nåt iaf!

2 Maja:

Var fanns det där skyltfönstret sa du? Ser inte julig ut alls:S Men fint var det!:D

3 Tess:

Svar Maja: Skyltfönstret tillhör affären Snövit i Arvika. De säljer barnkläder :-)

Kommentera här: