Kall dag med långtur

Det var en ganska bra dag att befinna sig i en varm bil märker jag nu när jag huttrar runt i lägenheten. Verkligen kallt här! Vi (jag, Robin och syrran) tog en tur till Karlstad där vi först hälsade på Thea och Rickard. De har nyligen flyttat till en central 1:a. Jag blev förtjust i en väggmålning (se nedan).

Sedan blev det en tur till Bergvik där vi bland annat åt mat. Jag tappade suget att gå i affärer direkt vi kom dit. Först hittade vi nästan ingen parkeringsplats. När vi letade så hittade jag en kundvagn mitt på en parkering. 10:an fortfarande i. Vips, tog jag och körde tillbaka den och fick en 10:a. Bidrag till behövande mig ju...hehe...Gjorde en annan bilist en tjänst också för direkt jag tog bort vagnen stresskörde en bil in och parkerade.

Otroligt mycket folk inne på köpcentrat förstås. Inte kul alls. Vi har handlat färdigt allt till jul för ett bra tag sedan, vilket många uppenbarligen inte gjort. Inget shoppingparadis där idag med andra ord. Efter detta kaos blev det en tur till Väse där barnen och katten var glada och gosiga. Riktigt söta!


I trapphuset hos Thea och Rickard hittade jag denna söta kattmålning!


I Väse finns en riktig katt. Gullan heter hon och är en riktig kelis! Tilda håller upp henne på bilden.

Kommentarer:

1 Junitjej:

Vilken snygg blogg!

Kommentera här: