Modebloggar?

Vad är grejen med alla modebloggar egentligen? Det finns drösvis av dem. Visst är det kul att någon gång kolla in lite tips om man har stopp på fantasin, men så många? "Det här är rätt och det här är fel", vem kan bestämma det förutom personen som har kläderna på sig egentligen?

Många trender tycker jag är otroligt fula, medan de älskas av andra som säkert tycker att en del av mina plagg är fula. Det är en smaksak helt enkelt! Kan inte folk sluta "informera" om vad som är hett och vad som är kallt? En stil som man själv trivs i och tycker är snygg är det allra bästa. Trivs man i sig själv så blir man genast snygg och då behöver man inte följa en massa moderåd och trendtips. (För att förtydliga så har jag inget emot tips och idéer som kan leda till egna idéer, men att konstatera att någon är "fel eller rätt klädd" känns bara så....eh....ute....hehe).

Enda trenden jag dragit nytta av har varit då lila varit "innefärgen". Lila är min favoritfärg (och är det även när det inte är inne med den) så då har jag passat på att hamstra lila saker.


Glad över att ha hittat en lila hatt i Camden Town, London, sommaren 2008.