Härlig dag

Förutom att min höft har krånglat och gjort ont idag så har det varit en härlig dag! Solen har skinit och det blev skönt varmt. Jag och Robin gick på promenad med Lisa och Adam. Vi har startat en promenadgrupp, så om man vill ha någon att gå med istället för att gå själv så kan man höra med gruppen.

Efter det fick jag en liten "ordning och reda"-kick så jag packade ner allt som skulle till återvinningen och var till återvinningscentralen med det. Vi hade inte varit på ett tag så det var ganska fullt här hemma. Skönt att vi i alla fall skaffat lådor så att vi sorterar hemma och inte behöver stå vid centralen och göra det.

När det var gjort var jag över och hälsade på Mirja med sambo och barn. Som förr blev jag inspirerad av inredningen där, men har svårt att få genom något sådant här. Vi är nämligen lite prylnördar jag och Robin. Då menar jag inte prylnörd i bemärkelsen: ska ha allt och det senaste måste det vara, utan mer sentimental-grejer. "Den grejen skaffade jag på den resan och den grejen fick jag av den personen"-stilen.

Det var riktigt kul att hälsa på. Lille L var supercharmig och jag fick flera kramar av honom. Till slut hängde han i mitt hår...hehe...

Nu har jag och Robin precis sett klart på en film. Kanske ska skriva om den, men vet inte om jag orkar just nu. Klockan hann visst bli lite mycket. Lång film! Fixade till lite ugnsbakad regnbåge till kvällsmat. Mums! Fick förstås hela fisken för mig själv eftersom Robin inte äter fisk eller skaldjur.


Ugnsbakad regnbåge uppfiskad ur tjärnen i Mangen-Treens fiskevårdsområde.

Kommentarer:

1 Mirja:

Det var kul med besök, kom gärna nån mer gång :)

2 Tess:

Svar Mirja: Så gärna så :-) Ni får komma hit nån gång också. L kan leka med katterna...hehe :-)

3 Mirja:

Absolut! :)

Kommentera här: