Kattnät och tjejkväll

Jag har börjat jobba en del på B-uppsatsen nu. Är inte så förtjust i själva början på sådana arbeten, då mycket känns som frågetecken. När man sedan börjar samla saker och ser samband och börjar få ihop något som man kan kalla för uppsats, DÅ är det kul! Så efter 3 veckor kommer jag nog vara gladare i det, även fast jag förstås redan nu är intresserad. Skulle aldrig kunna genomföra något som jag har noll intresse av.

Det blev en del annat gjort idag också. Vi fick upp ett kattnät på balkongen och så har jag lite smått börjat inreda den. Det är en hel del kvar, men katterna fick komma ut för första gången idag i alla fall och de gillade det verkligen! Se bilder här nedan. Sedan var jag och Lisa på tjejkvällen på stan. Det var kul och jag blev glad när det stod bilar för uppvisning på gågatan. Tidigare år har jag klagat på att det varit så könsstereotypiskt. På "gubbkvällar" har det varit bilar, verktyg, traktorer etc. och på "tjejkvällar" har det varit kläder, smink, hår etc. Även fast mycket bestod av just kläder, smink och hår även i år så fanns som sagt dessa bilar också. Bara två stycken, men ett framsteg från 0 stycken åtminstone. Yes!


Tetris undersöker balkongen.


Yatzy njuter av solen.

Kommentarer:

1 erika:

sv ja visst är de härligt fint de blev :-D

2 Fatima:

Svar: Tackar :) Kul att höra dina åsikter :)

3 Malin:

Mysigt for dem att vara ute. :)

4 Lisa:

Åhja, du ska vara stolt över dina fräknar! Jag skulle vilja ha fler, fler, fler! Får du inte komplimanger för dina fräknar? :)

5 Tess:

Svar Lisa: Numera får jag det :-)

6 Pamie:

Vad fiffigt! Sådär måste vi också fixa till våra katter! Vart hittar man sånt? :)

Kommentera här: