Pumpor

Igår letade jag och syrran pumpor. Vi hittade ganska många på Coop så det var bara att börja knacka och känna för att hitta den rätta. Min blev en "liten" en, bara 5,5 kg. Syrran köpte en bamse på 10,5 kg. På torsdag ska vi skära ut ansikten i dem. Jag tänkte ha min utanför ytterdörren på Halloween på fredag, då det är fest, för att få lite känsla. Jag undrade hur jag skulle göra med ljus för man kan ju inte tända ljus i den i trappuppgången. Smarta syrran sa då att det finns batteridrivna värmeljus. Perfekt! Ett sådant får det bli.

Vanligtvis gillar jag att lamporna i vår trappuppgång tänds automatiskt när man går i trapporna, men nu tycker jag det är lite synd. Då får man inte se skenet från pumpan. Men det blir nog bra ändå. Ska bli spännande att se om det kommer några ungar och kör "bus eller godis". Är första Halloween som vi bor här. Kom aldrig någon borta vid Esplanaden. Jag delar dock bara ut godis till barn som kommer på rätt dag, det vill säga fredagen.

Kommentarer:

1 Mirja:

Jag skulle bara tala om att vi ej kommer på festen som ni ska ha. Varför förstår ni säkert, lilla Loke är för liten än :)

2 Tess:

Jo, vi förstod det men vi ville bjuda er ändå så att ni vet att ni är välkomna :-) Ni kanske kommer på Halloweenfesten nästa år istället? Då är den på en lördag :-)

3 Mirja:

Ja okej det var ju snällt. :) Jo nästa år passar det nog bättre! :)

4 Alexandra:

sv: Nej, vad skoj :D Vilken blir din maskeraddräkt dårå ?



Vet du vad det första jag tänkte på när jag såg din bild ?? Att du har ansiktsdrag som påminner om Jessica Biels ;)

Kommentera här: