Spelkvällar

Efter klockan 22 söndag kväll var jag och Robin en sväng till Lisa och Adam. Pia dök upp lite senare. Blev en spontan-spelkväll helt enkelt med Trivial Pursuit. Det var första gången jag spelade det och det gick väl halvbra. Märkte att det var en hel del frågor som jag vet att jag kan, men jag får inte fram svaret just när jag behöver det. Så störande! I psykologin läste vi om att man ibland kan "sortera" saker fel och att det då är svårare att hitta dem eftersom man letar på fel ställen. Jag får i så fall hitta ett nytt sorteringssystem helt och hållet i min hjärna för det verkar som att det är när jag slutar tänka på en sak som det rätta svaret bara ploppar upp i huvudet på mig.

Nu är klockan efter midnatt så igår kväll hade vi spelkväll här hos oss. Denna gång blev det tv-spel istället så vi fick motionera kroppen lite (och vila hjärnan) med Wii sports och Wii fit. Det var jag, Robin, Jörgen, Lisa, Adam och Pia. Riktigt skoj! Vi bjöd på pizzabullar och Lisa kom med spännande exempel på vad man skulle kunna ha i pizzabullar. Har alltid kört på samma innehåll, men blev lite frestad att testa med lite andra saker också.

Kommentarer:

1 Banan:

Jag måste helt klart också ta och skaffa mig ett uppdaterat sorteringssystem känner jag! Förövrigt är pizzabulle är ganska roligt ord upptäckte jag när jag läste ditt inlägg!

2 Banan:

Svar: PEZ-figurer är underbara. Du måste helt klart adda en panda till din samling!

Kommentera här: