Reklam

Imorgon ska jag dela ut reklam igen. Ett litet extraknäck som ger mig en hel del motion kan jag säga. En del gånger har jag varit helt slut. Har tänkt på en sak angående reklam som man får i brevlåda eller brevinkast. Jag och Robin har en "Nej tack"-lapp på vår dörr för vi är inte intresserade av reklam (och skulle det någon gång dyka upp något intressant blad så kan vi alltid kolla i det innan jag delat ut min hög). Det jag tänkt på är att det verkar vara jättesvårt att sätta upp en lapp med "Nej tack" på dörren eller lådan. Det måste det vara eftersom det finns folk som klagar och gnäller på det "skräp" de får.

Nu är jag väldigt sarkastisk, men helt ärligt så förstår jag verkligen inte hur svårt det kan vara att sätta upp en lapp istället för att klaga. Det duger med en post-it och en bit tejp, snälla nån! Som tur är har inte jag personligen råkat ut för någon gnällspik och jag hoppas min tur håller i sig. Annars får jag väl helt enkelt vänligt (grrr) be dem sätta upp lapp.

Det kanske helt enkelt är mänsklig natur. Man måste ha något att klaga på. Som jag klagar nu...i detta inlägg...på folk som klagar. Ja, man är väl inte helt perfekt men har aldrig heller haft illusionen av att jag varit det (fast det kanske är den illusionen man vill inge andra).


Gryning i Arvika.

Kommentarer:

1 Marie:

va fan? Den bästa åkte ur idol? Vad är det med tjejer? Johan har inte ens kommit ur målbrottet:P

2 Sarah:

Störande med folk som inte har nån lapp men ej ska ha, känner många såna. hgar heller ej råkat ut för gnällis. vad delar du för reklamer?

3 Tess:

Svar Sarah: Jag delade ut för Svensk Direktreklam så det var allt möjligt från Lidl till information från Vägverket.

Kommentera här: