Ärende-dag

Precis som rubriken avslöjar så har det varit en ärende-dag idag. Fixade en hel del grejer, bland annat så är jag nu klar med julklapparna till djuren. Visst, det kan tyckas fjantigt men jag gillar att vara lite löjlig och ge djuren julklappar. Jag hittade även en del julpynt som det ska bli spännande att hänga upp när det väl blir dags. Är rätt så petig med pyntet eftersom det ska vara sekulärt samt att tomtar är helförbjudna. Eller inte helförbjudna kanske....hittade en tomtepyssling med lila luva på Maxi i Karlstad så jag funderar faktiskt på att köpa den. Att luvan är lila är det som lockar. Min färg!

Sedan jag kommit hem har jag och Robin gett Tetris en öronbehandling. Det gillade han verkligen inte, men om det hjälper mot kliandet så tror jag han blir glad till slut. Nu ligger i alla fall båda katterna och sover så gott. Nu ska vi fixa något att äta.


Tetris och Yatzy kollar på något spännande.

Kommentarer:

1 Marie:

Har han också fått dret i öronen? ^^

Jag ser tomtar som ett sagoväsen. Små folk som gömmer sig i skogen. Tänk bara på den mysiga tecknade serien som gick på TCC med småfolken och de elaka trollen. ^
^

Jultomten däremot, what the fuck is that?

2 Tess:

Svar: Japp, han har kliat sig som bara den.



Jo, tomtenissar och pysslingar är ju en gammal mytisk tro. Jultomten däremot är uppfunnen av Coca Cola. Det tror inte många ;-)

3 Banan:

Klart djuren ska ha djurklappar! :D

4 Tess:

Svar: Vilket bra namn! Djurklappar! :-D

Kommentera här: